Herold Dat_laatste nieuws
9. 04. 2018

Geslaagd weekend, key-note spreker op de dag van ZZP-er

Met een gezonde spanning ging ik zaterdag onderweg voor een lezing op de Dag van de ZZP’er voor een kleine 1000 personen ….. Eerlijk gezegd vind ik dit spannender dan ruim 2 miljoen tv kijkers ! Met een goede mindset, de juiste energie en mega veel zin om als “motivational speaker” te mogen spreken over het thema : “ondernemen als een baas !” sta ik klaar naast het podium. Mindsetting en doorgaan waar anderen stoppen past naadloos bij het thema ondernemen als een baas. Aan mij was door de organisatie gevraagd om dit te koppelen aan de mentale kracht, verbinding maken, samen werken en veerkracht. In mijn hoofd neem ik nog even de hoofdlijnen van mijn lezing door. Jörgen Raymann kondigt mijn naam aan, ik kijk op. Na twee keer diep ademhalen ga ik het podium op…..een heerlijk gevoel, mooie interactie met de toehoorders, een warm applaus en als klap op de vuurpijl regende het na afloop complimenten, daar ben ik erg trots op…..

 

Met Avontuurlijke groet,

 

Herold Dat