Herold Dat_laatste nieuws
19. 02. 2018

lezing samen werken of samenwerken voor BTL academy

BTL organiseert 4 maal per jaar een Academy om daarmee de verschillende vestigingen aan elkaar te verbinden en de  zienswijzen te delen over zaken die spelen rondom het groener leven, groener bouwen, groener sporten, groener zorgen, groener ontspannen, groener werken en groener wonen. Aan mij de eer om een juiste mindset aan te brengen voor 2018.  Mijn uitspraak “Yes, het regent …it’s all about mindset” was natuurlijk de openingszin van de lezing. De verschillende “eilanden” binnen BTL zijn er bewust van gemaakt dat succes altijd een keuze is, het hierbij respectvol met elkaar omgaan, het effectief communiceren, de wijze van samenwerken en daarbij horende rolneming in het team een positief effect heeft. Uiteraard heb ik mijn (groene) ervaringen en belevingen van mij als mens, partner, vader, oud topsporter, Defensie medewerker en mijn Robinson avontuur daarbij gedeeld om daarmee te raken en te inspireren.