Herold Dat_header

Missie

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen...

Als grondlegger van DatvoorU deelt Herold Dat graag zijn kennis en kunde die hij in zijn 22 jarige militaire loopbaan als leidinggevende en opleider heeft opgedaan. Het werken in een top-prestatie cultuur past hem als een handschoen. Hij is begonnen als Docent Fysiek en Mentale Vorming bij de Politie en daarna heeft hij een soortgelijke functie bij het Ministerie van Defensie vervuld.

 

In de rol van vakman, leider, coach en instructeur heeft hij daar velen opgeleid en klaargestoomd voor militaire missies. Zelf is hij uitgezonden geweest naar Bosnië. De door hem verzorgde trainingsprogramma’s vonden doorgaans plaats in het middenhoog gebergte van Europa waarbij sprake was van fysiek verzwarende omstandigheden. Als rotsklimdocent nam hij mensen mee op sleeptouw om letterlijk de grenzen op te zoeken en deze telkens te verleggen. Hij gelooft in 0% risico nemen is 0% leerwinst krijgen.

 

Als oud-topsporter in de amateur wielersport behaalde hij diverse Nationale Militaire Titels, won hij meer dan 125 wedstrijden en werd hij Europees Militair Kampioen in Polen.   Wat hem altijd heeft bezig gehouden zijn de mentale aspecten van presteren. Hierin heeft hij diverse opleidingen gevolgd, waaronder een post HBO opleiding Humanistiche Neuro Linguistische Psychologie. Het is zijn persoonlijke missie om al deze inzichten te delen om zo anderen te helpen zichzelf te ontplooien, te ontmoeten en te ontwikkelen.   Dit doet hij door te opereren in netwerkorganisaties van gelijkgestemde specialisten en vakmensen.

Als rotsklimdocent nam hij mensen mee op sleeptouw om letterlijk de grenzen op te zoeken en deze telkens te verleggen.