Herold Dat_laatste nieuws
4. 09. 2017

Tweede bezoek aan het “Eiland van Maurik”

Hey Robinson tijgers,

Dag 1 van het casting weekend is voorbij, de gesprekken zijn geweest, de samenwerking opdrachten een feit, het hindernissen parcours heb ik volbracht, ik ben bekeken, alles wat ik vandaag heb gedaan is geschiedenis, ik vraag me af of dat genoeg is om door te gaan naar dag 2, ik heb gedaan wat ik wilde doen, 100% + 1.

 

Mijn gevoel zegt dat ik een kans maak, mijn gedachten remmen dat gevoel sterk af. Zou ik het een volgende keer anders doen ? Nee, het is oké ! Voelt goed. Ik ga weer op dezelfde plek staan als vanochtend. Daar komt Dennis met de pot, zou mijn naam daarin zitten ? De eerste naam wordt uit de pot gehaald, ik hoor gejuich voorin de groep. De 2e naam volgt al snel, voor ik het besef zijn er een stuk of 10 namen bekend.

 

Dat gaat snel, ik zie de mensen die door zijn vooraan verzamelen, ze zijn blij er wordt gelachen en ze omhelzen elkaar. Dat is het mooie aan Robinson, je doet veel samen en toch alleen. Er zijn inmiddels meer dan 20 namen bekend, de mensen die vooraan staan zijn mij door de dag heen inderdaad positief opgevallen, pas ik daar tussen ?

 

Mijn gevoel zegt ja, nog 4 namen te gaan, ik hoor Dennis mijn naam zeggen, hoor ik het goed ? Ik voel een schouderklopje, krijg een handdruk en gelukwensen van mensen om me heen, YES ik ben door naar dag 2. Ik sluit me aan bij de groep vooraan, daar sta ik dan bij de laatste 30, blij, moe en voldaan. Dennis zegt tegen ons; “Tot morgen, zorg dat je op tijd hier bent”.

 

Bij het naar huis rijden bel ik mijn vrouw, ze is blij voor me. Bij het thuis komen staat er een biertje klaar en is de tafel gedekt. Met mijn gezin spreken we dag door en ik krijg tips voor morgen van mijn kids. Mijn oudste dochter zegt; “Pap, laad je goed op en doe lekker gek om te ontspannen en laat jezelf zien op dag 2, ben lekker jezelf.”

 

De volgende dag rijd ik met de muziek luid op de speakers naar het “Eiland van Maurik”. De tekst “Cruisin to your mama” laat me denken aan mijn veel te vroeg overleden moeder. Wat zou ze trots op me zijn.

 

Vandaag is de landelijke persdag op de plek waar de casting is geweest, spannend en gaaf tegelijkertijd dat ik weer naar het “Eiland van Maurik” mag. Ik ga ervan genieten, mijn droom heb ik inmiddels kunnen leven, de opnames zijn geweest en ik heb zin in vandaag ! Het belooft een leuk weerzien te worden met cast en crew.

Wil je niets van mijn verhalen missen volg dan deze pagina. Feel Good Folks ! #YesHetRegent #Mindset #Droomdoel#NiksIsOnmogelijk

 

Met Robinson groet,
Herold Dat