Herold Dat_header

Visie

"Geef iemand een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer iemand vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven."

DatvoorU is een No-nonsense trainingsbureau dat een impuls geeft op de kennis, kunde en het karakter van het individu. Dynamisch Avontuurlijk Trainen vindt plaats in een uitdagende leeromgeving en is een unieke combinatie van geweldloze communicatie, ervarend leren en mentale weerbaarheid. Hiermee brengt DatvoorU veerkracht en mentale balans in uw organisatie.

 

Vanuit verschillende theorieën en modellen zijn innovatieve en beklijvende programma’s samengesteld. De theorie van Beatson is gebruikt voor de diepgang in het lerend vermogen en om de verschillende leerniveaus te prikkelen, “Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik ?” De 7 habbits van Stephen Covey ligt ten grondslag aan het thema (zelf)leiderschap. De theorie en aanpak van Marshall B. Rosenberg ligt ten grondslag aan geweldloze communicatie.

 

Nelson Mandela was groot ambassadeur van Ubuntu, die de toewijding van het geven en nemen en dit te delen in groepen beschrijft. Vrij vertaald betekent Ubuntu “Ik ben omdat wij zijn”, deze mindset heeft een positief effect bij besluitvorming en de menselijke ethiek die nodig is op basis van welke argumenten beslissingen worden genomen.

 

Bij Datvooru is het glas niet halfleeg maar halfvol.

 

Specialiteiten: vormende aciviteiten, individuele- en teamcoaching, teamtraining, teamontwikkeling, stress-regulatie, mentale weerbaarheid en veerkracht.

 

Ik ben omdat wij zijn