Herold Dat_header

Veerkracht

Leer je eigen stressoren herkennen en de baas zijn

Het grootste bedrijfskapitaal is het personeel zelf. Tijdens onze Veerkracht training leert het personeel op eigen kracht hun stressoren herkennen en de baas zijn? Hiermee zetten wij in op Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid.

 

Wij geven inzicht wat stress nu eigenlijk precies met je doet en op welke manier je deze stress zelf de baas kunt blijven. In de huidige 24/7 maatschappij wordt er steeds meer van ons verwacht. De balans tussen de mentale belasting en belastbaarheid wordt steeds vaker verstoord. Dit leidt vaak tot uitval. Een goede balans tussen bewegen, voeding, rust en slaap maakt het verschil. Er worden aan het personeel inzichten en vaardigheden aangereikt waarmee zij zelf het stressniveau kunnen reduceren en reguleren. De vraag: “Hoe doe ik dat nu en hoe kan dat beter ?” staat daarbij centraal.

 

Door deze vaardigheden preventief i.p.v. curatief aan te reiken ontstaat er een betere balans tussen de mentale belasting en belastbaarheid. Zelfinzicht en leren handelen vanuit rust en overzicht zal helpen om de bestaande strategieën en tactieken om te buigen naar een nieuwe en meer effectieve werk en denkwijze. Dit zorgt voor veerkracht in uw organisatie.

 

 

 

Door te weten wat mij energie kost en oplevert heb ik meer controle over mezelf