Herold Dat_laatste nieuws
30. 08. 2017

IK WORD IN TEAM GEEL GEPLAATST. IK GA BIJ DE GELE ROBINSON VLAG STAAN EN KIJK OM HEEN, VOORZICHTIG TAST IK DE ENERGIE IN DE GROEP AF EN VOEL EEN GEZONDE SPANNING.

Hey Robinson tijgers,
Dennis wenst ons succes en deelt de groep op in 4 sub-groepen van 25 deelnemers. Ik word in team geel geplaatst. Ik ga bij de gele Robinson vlag staan en kijk om heen, voorzichtig tast ik de energie in de groep af en voel een gezonde spanning.

 

Er zijn diverse onderdelen die ik vandaag mag doen. Op het programma staat een hindernis parcours, zandzakken sjouwen, een klimtoren met net beklimmen, diverse samenwerking opdrachten, een individueel gesprek met een psycholoog, interviews en proef shots op camera maken. Het wordt een drukke dag.

 

We worden vandaag door diverse sportinstructeurs begeleidt en op elk hoekje staan psychologen naar ons te kijken. Zij hebben lijsten met foto’s van ons erop, hetgeen wij zeggen, wat we doen of juist niet wordt door hen waargenomen en geregistreerd. Het kijken en bekeken worden is begonnen.

 

Het is echt voorjaarsweer wat mij doet denken aan mijn wielren verleden. Ik voel die typische natte koude, een lichte miezer regen en wind aan mijn hoofd. Ik ben in mijn element en denk “Yes het regent”, het is immers all about mindset.

 

Het is game on, ik ben lekker bezig, de nervositeit van de heenweg zakt langzaam weg en het bekeken worden houd mij steeds minder bezig. Ik zeg tegen mezelf; “100% mezelf + 1%”

 

Wil je niets van mijn verhalen missen like dan deze pagina. Feel Good Folks ! #YesHetRegent #Mindset #Droomdoel #NiksIsOnmogelijk

 

Met Robinson groet,
Herold Dat